Villkor för boende via Boijapan.se

Avtal mellan dig och boendeföretaget

Genom att fylla i vår intresseanmälan godkänner du dessa villkor. I övrigt är intresseanmälan inte bindande förrän du signerar ett avtal med boendeföretaget eller gör en inbetalning till dem. Vi har goda erfarenheter av de rekommenderade boendeföretagen men det är ditt ansvar att läsa igenom de avtal du skriver på och de fakturor som du betalar.

Observera att du inte ingår något avtal med Boijapan.se. Genom att fylla i intresseanmälan på vår sida så har du rätt till en rabatt hos boendeföretagen men du ingår inget avtal med oss. Vår personal hjälper dig kostnadsfritt med bokningsprocessen för familjerna. För Share House och lägenheter kommer du att bli kontaktad direkt av boendeföretagens engelsktalande personal – det är de som är experterna på de olika rummen och lägenheterna. Du kan dock fortfarande kontakta oss om du har några andra frågor.

Priser och betalning

Priserna på denna sajt är baserad på de uppgifter som vi har fått från boendeföretagen. Priserna i lägenheter och Share House är exempel, priset varierar beroende på var du bor. I familj blir priserna lägre ju längre du bor där. Ditt slutgiltiga pris hittar du på fakturan från boendeföretaget.

De svenska priserna är beräknade på den dagliga valutakursen från http://www.geoplugin.com/ för att ge dig en uppfattning om kostnaden i svenska kronor. Den faktiska kostnaden i kronor kan gå både upp och ned beroende på valutakursen när du betalar för boendet.

Du betalar ingenting till oss. Kostnaderna betalas i japanska Yen direkt till boendeföretaget i Japan. Bankkostnader kan tillkomma.

Problem med boendet

Om det mot förmodan uppstår något problem med ditt boende så bör du kontakta boendeföretaget så snart som möjligt och förklara läget. Då kan de hjälpa dig att försöka lösa situationen. I undantagsfall kan det finnas möjlighet att byta till ett annat av deras boenden men då måste det i regel röra sig om allvarliga brister hos värden.

Problem som tas upp efter hemkomst är omöjliga att åtgärda så kontakta boendeföretaget direkt om du upplever några problem. Du får gärna ge oss feedback om du vill men var medveten om att vi inte har någon insyn i hur det ser ut eller vad som sker på just ditt boende. Det är boendeföretaget och ni som bor där som ansvarar för detta och vi kan inte på något sätt hållas ansvariga för det.

Studentboende i Japan håller ofta enklare standard än vad vi är vana vid i Sverige. På den här sajten presenterar vi förmedlare som håller bra kvalitet med japanska mått mätt men du bör inte ha så höga förväntningar på ditt studentboende i lägenheter och Share House. Bäst standard får du som bor i värdfamilj eller på hotell. Läs mer om boende i Japan i vår FAQ.

Text, bilder och felskrivningar

Texten på boendesidorna är baserad på det material vi har fått från boendeföretagen. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förbehåller oss rätten att uppdatera texten på sajten om vi upptäcker felaktigheter eller får ny information från Japan.

Bilderna på denna sajt är exempel på hur en viss typ av boende kan se ut. Alla hus och rum är olika så det finns ingen garanti att ditt boende ser ut som på bilderna.

Personuppgifter

Vi har som mål att skydda din personliga integritet. Vi kommer att delge boendeföretaget dina uppgifter men i övrigt förbinder vi oss att inte sälja eller på annat sätt sprida de personuppgifter som du delger oss. All information på vår webbsida skickas via säkra SSL-anslutningar.

Om du tackade ja till att prenumerera på nyhetsbrevet så kommer vi att skicka dig nyheter och rabatter om studier och boende utomlands från Utlandsstudier.se ca en gång i kvartalet.

Som de flesta andra sajter så använder vi cookies för vårt statistikprogram. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.


Boenden:      Värdfamilj      Share House      Lägenhet i Tokyo      Lägenheter i hela Japan      Hotell

Artiklar om att studera i Japan

Skolor i Japan

Booking.com