Om oss

Boijapan.se drivs av Johan Asplund och DreamStudies Utlandsstudievägledaren AB. Jag har rest till Japan 1-2 gånger per år de senaste tio åren. Jag har hjälpt tusentals studenter att studera i Japan och jag har under ett par år varit assisterande reseledare på en upptäcktsresa i Japan. Under den här tiden har jag skaffat mig stor erfarenhet av olika typer av boende i Japan som jag vill dela med mig av på den här sajten.

Att ordna boende på egen hand i Japan kan vara svårt, framförallt om du inte kan japanska. Här har vi valt ut de boendealternativ som vi har bäst erfarenhet av och ger dig tydlig information på svenska. Längst ned på sidorna finns formulär för intresseanmälan om du vill ha mer detaljer och få förslag på ett boende som passar just dig. Du förbinder dig inte till något förrän du ingår ett avtal med boendeförmedlaren.

Vi tar inte ut några avgifter. Boendekostnaden betalas direkt till boendeförmedlaren enligt deras prislistor, du betalar aldrig någonting till oss. Däremot kan vi erbjuda dig rabatter på så att det ofta blir billigare än om du gått direkt till boendeförmedlaren.

I vår FAQ-sektion hittar du mer information om boende och resor till Japan inklusive tips på flygresor och försäkringar. Kontakta oss om du har några frågor.


Boenden:      Värdfamilj      Share House      Lägenhet i Tokyo      Lägenheter i hela Japan      Hotell

Artiklar om att studera i Japan

Skolor i Japan

Booking.com